HTML

Flashlectic

Látok valamit és arról eszembe jut valami, amiről megint eszembe jut valami. Témákat vetek fel, ihletet keresek/adok, a többi rajtatok múlik. Nem szállok be a versenybe, hogy mindenkinél előbb informáljalak titeket a trendekről, legfrissebb kampányokról, boltba érkező ínyencségekről, de nyitva tartom a szemem, és ha találok valami izgalmasat, szólok.

Címkék

2009.09.14. 09:52 BYS

Mit viselsz vezetéshez?

Címkék: fogalom

Egy izgalmas kezdeményezéssel találkozhattok a napokban az utcákon: nyilak mutatnak rá és teszik fel a kérdést, hogy mit mondanak el rólad a tárgyaid, ahol, amiből ebédelsz, mit választasz, hova jársz kikapcsolódni. Mennyire vagy ennek tudatában?
A Mazda segítségével népszerű magyar blogok karöltve szeretnék felhívni a figyelmed arra, mennyi mindent is árulsz el magadról akarva akaratlan.
Ha többet szetenél tudni a köztéri akcióról, illetve nyernél stílusos ajándékokat is, nézd meg a mutasdmegkivagy.hu oldalt, ahol megtalálod a többi csatlakozott blogot is - érdemes, ha szeretnél segítséget kapni a stílusodban rejlő lehetőségek tudatosabb kihasználásához.
Az akcióhoz kapcsolódóan mutatják be az új, Európai Design Díjas Mazda3-at is.

És 2009 az európai kreativitás éve - használd ki a lehetőséget, ami a megjelenésedben rejlik és kommunikálj!

Mi jutott eszembe az autózásról?
Napszemüvegek, karórák, kényelmes öltöny, Steve McQueen, bomber dzsekik, laza póló, mokaszin zokni nélkül, vagy bokacsizma, utazótáska, ballonkabát, feltűrt ingujj, gyűrött ing, autóskesztyű, szélfútta haj...
Neked, mi elengedhetetlen a vezetéshez?
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashlectic.blog.hu/api/trackback/id/tr841385669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása