HTML

Flashlectic

Látok valamit és arról eszembe jut valami, amiről megint eszembe jut valami. Témákat vetek fel, ihletet keresek/adok, a többi rajtatok múlik. Nem szállok be a versenybe, hogy mindenkinél előbb informáljalak titeket a trendekről, legfrissebb kampányokról, boltba érkező ínyencségekről, de nyitva tartom a szemem, és ha találok valami izgalmasat, szólok.

Címkék

2009.09.20. 19:13 BYS

Reflekt: Working Girl

Címkék: fogalom segédanyag

Találtam egy segédanyagot arról, mit is viseljen a nő most ősszel, ha munkába megy (mondjuk azért talán lehetne nem csak szürkét, munkehelyi színekért nézzetenek körül pl. Dries Van Noten-nél).
 

Közben belefutottam egy láncon függő szemüvegbe, és beleszerettem ebbe a képbe. Aztán rögtön eszembe is jutottak a titkárnők. Úgyhogy rákrestem még a témára.
Titikárnőt jelent nekem továbbá: decens, de eltúlzott bizsuk (gyöngyhatás arany szegéllyel, de gigantikus méretben), arany gombok, ceruzaszoknya blúzzal (a blúz nagy mintás, vagy kell valami gallérdísz, masni), kardigán, harisnyás keresztbefont lábak, konty vagy lófarok (inkább konty), deréköv. És ó igen, rágcsálja a ceruzavéget!

Azt hiszem amúgy kiaknázatlan üzletág a szemüveg-lánc készítés.

Neked? Mit jelenik meg a titkárnő szóról?

Secretaries of the past
50es évek beli szemüvegkeretek
Secretary, film (starring James Spader and Maggie Gyllenhaal) (csak 18 felett!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashlectic.blog.hu/api/trackback/id/tr511395164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása