HTML

Flashlectic

Látok valamit és arról eszembe jut valami, amiről megint eszembe jut valami. Témákat vetek fel, ihletet keresek/adok, a többi rajtatok múlik. Nem szállok be a versenybe, hogy mindenkinél előbb informáljalak titeket a trendekről, legfrissebb kampányokról, boltba érkező ínyencségekről, de nyitva tartom a szemem, és ha találok valami izgalmasat, szólok.

Címkék

2009.04.01. 16:31 BYS

Biciklisikk

Címkék: fogalom

Menetszél szét/összeborzolja a frizurád, egy bukkanónál leesik a csipesz, a gatyaszár lecsúszik, becsípődik, a cipő nem fogja a lábad, a táska lecsúszik.
De akkor is. Biciklizni a legjobb dolog a világon. Hűsít a szellő, mozgékony vagy, nézelődsz, erősnek érzed magad, ragyog a nap, beugrasz reggelizni a pékhez, mikor meg vége a napnak, kijössz, szabad vagy megint, hűt a szél ismét, megállsz a Szabadság hídon, nekidőlsz a váznak és megeszed a dinnyedarabokat, előtted a város.

Hogy hogy öltözik, aki biciklizik?
Koppenhágában így.
Budapesten így.
Pár futár.
Londonban.
Már megint a The Sartorialist.
Urak.
A The New York Times szerint.
Citizen Couture.

BMX Banditák így:

(Nicole Kidman 16 éves.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashlectic.blog.hu/api/trackback/id/tr591325622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása