HTML

Flashlectic

Látok valamit és arról eszembe jut valami, amiről megint eszembe jut valami. Témákat vetek fel, ihletet keresek/adok, a többi rajtatok múlik. Nem szállok be a versenybe, hogy mindenkinél előbb informáljalak titeket a trendekről, legfrissebb kampányokról, boltba érkező ínyencségekről, de nyitva tartom a szemem, és ha találok valami izgalmasat, szólok.

Címkék

2009.06.01. 10:20 BYS

Reflekt: Business man

Címkék: férfi inspiráció minták

Ez a téma most jó sok kitérőt enged nekem. Millió dolgot érinthetek, ha arról van szó, hogy megtudjuk, min is múlik a kifinomultság, illetve elmerülhetek apróságokban. Az ördög ugyanis a részletekben rejlik. Khm. Bocs.

Nézzük például az ingeket.
Szokás szerint távirati stílusban - csak felvetek nektek ösztönző dolgokat. Magam sajnos nem vagyok ebben a témában elég jártas, ahhoz, hogy tanácsokkal lássalak el titeket a tökéletes ing kiválasztásához.
De fogadjatok szeretettel pár ihletet adó képet.
Mindenesetre az itt is igaz, hogy ami drága, az bizony nem véletlen az, és érdemes egy vagyont elkölteni 1-2 jó darabra, ha teheti az ember. Egyszerűen olyan a szabásuk, hogy magabiztossá varázsolnak. És önbizalommal (meg egy szemmel láthatóan finom ingben) meg már megállíthatatlanná válik az ember és Isten tudja miért, de hitelesebbé is. Csak próbáld ki.

És hogy is van az ördöggel? Íme:

És persze az sem mindegy, hogy kigobolva, hány gomb, nyakkendővel, nélkül, feltürve, mellénnyel, kardigánnal, betűrve, nem...

Többet akarok tudni (gallérokról, anyagokról)!
ListeRouge

Budapesten:
Fleischer Ingkészítő (Nagymező utca)
Paulay Ede utca

Férfias dolgokról:
HeStyle (magyarul)
JetAvenue (franciául, luxustudnivalók)
The Sartorialist, ezuttal is
MrPeacockstyle
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashlectic.blog.hu/api/trackback/id/tr541310754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása